Dāvana skolai

SkolaNotikumu apskati

Dāvana skolai

Es  kokus kā cilvēkus jūtu. Un tie mani kā koku jūt

(I.Ziedonis)

 

Gatavojoties skolas 65. jubilejai, mūsu vidusskolēni veidoja projektu par  skolotāja personību, to saistot ar koku simbolisko nozīmi.  Literatūras stundās tika atlasīti daiļdarbi, analizēti simboli, veidotas vizualizācijas, rakstīti radošie darbi, kā arī mūsu skolas skolotāji grupēti  izvēlēto astoņu koku lapotnēs- ozoli, liepas, kastaņi, ābeles, pīlādži, ceriņi, ķirši, kļavas.

 

Projekta noslēgumā, sadarbojoties ar  tehnoloģiju un mākslas jomas priekšmetiem, tapa dāvana skolai dzimšanas dienā – gleznas, kurās turpmāk varēsim cildināt mūsu skolas labos darbus un  sasniegumus. Šobrīd 1.stāva vestibilā iespējams iepazīties ar izstādi par skolotāju personības daudzveidīgajām šķautnēm. Paldies skolotājiem, kuri atsaucās aicinājumam iesaistīties šajā projektā!

 

Īpašs paldies 11.b klases skolniecēm  Nikola Luīze Daņilovai, Kristīnei Briedei, Santai Sanijai Lindei, Luīzei Annijai Rumpei par  koku attēlojumu gleznās, kā arī skolotājai Mārai Staltmanei un skolotājam  Pēterim Kaļvam par ieguldīto darbu un atbalstu!