"Dream! Foundation"

Karjeras izglītībaKarjeras izglītības pasākumi

"Dream! Foundation"

‘’Dream! Foundation’’ vizīte un saruna par iespējamo augstāko izgītību ārzemēs Rīgas Teikas vidusskolā.

 

 

‘’Dream! Foundation’’ ir Eiropas līmeņa organizācija, kuras galvenais mērķis ir radīt iespējas, kā arī sniegt atbalstu un informāciju tiem, kas grib uzsākt studijas ārzemēs. 

Arī mūsu skolā 14. janvārī 9:20-10:00 “Dream! foundation” pārstāvji mūsu vidusskolēniem sniedza informāciju par studiju iespējām Dānijā, Nīderlandē un Anglijā. Vizītē tika stāstīts par mācību procesu Anglijā, Nīderlandē un Dānijā, kā arī par darba iespējām, mājokļa izmaksām un citām dzīvošanas izmaksām katrā no dotajām valstīm. Katram skolēnam bija iespēja paņemt bloknotiņu ar informāciju par valstīm, kā arī kontaktus, lai sazinātos ar “Dream! Foundation” pārstāvjiem.

 

Lai gan 40 minūšu saruna bija tikai ieskats šajā tematā, ja kādam ir dziļāka interese par mācībām kādā no šīm valstīm, droši var doties uz “Dream! Foundation” iestādēm, iepriekš piesakoties bezmaksas individuālajai vai grupas konsultācijai. Organizācija ne tikai palīdz pilnīgi pieteikties studijām, bet piedāvā seminārus un konferences, kurās bieži tiek aicinātas universitātes no šīm valstīm, lai skolēniem rastos ieskats par dzīvi tur un mācību procesu. Ja vēlies studēt ārzemēs, bet nezini, kur sākt šo procesu, tad droši vari to darīt caur šo organizāciju.

 

Vairāk par “Dream! Foundation ” meklē mājaslapā un “Facebook” lapā, vai raksti uz epastu:

https://dreamfoundation.eu/lv_LV/

https://lv-lv.facebook.com/DFLatvia

latvia@dreamfoundation.eu